تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/09/07 - 23:53
کد خبر: 452162

اعتراضات کرونایی در چین 

اعتراضات کرونایی در چین 

استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل متحد روز دوشنبه به وقت محلی در پاسخ به سوالی درباره تظاهرات در چین در مخالفت با محدودیت های کرونایی افزود که نظر خاصی درباره سیاست های مقابله با بیماری کووید -۱۹ در این کشور ندارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایرنا، استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل متحد روز دوشنبه به وقت محلی در پاسخ به سوالی درباره تظاهرات در چین در مخالفت با محدودیت های کرونایی افزود که نظر خاصی درباره سیاست های مقابله با بیماری کووید -۱۹ در این کشور ندارد.

سخنگوی سازمان ملل در عین حال درباره تظاهرات در این خصوص در چین گفت: واکنش ما بمانند سایر جهان است و معتقدیم حق تجمع مسالمت آمیز مردم اهمیت دارد و از مقامات می خواهیم این حق را تضمین کنند.

کمیسیون بهداشت چین بامداد دوشنبه از شناسایی بیش از ۴۰ هزار مبتلای جدید به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته خبر داده است.

به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، این کمیسیون اعلام کرد ۴۰ هزار و ۳۴۷ مورد جدید ابتلا به کرونا شناسایی شده‌اند که ۳ هزار و ۸۲۲ مورد دارای علائم بیماری و ۳۶ هزار و ۵۲۵ مورد فاقد علائم بودند.

گزارشی درباره مرگ ناشی از کرونا در چین منتشر نشده است. کمیسیون بهداشت چین روز یکشنبه از شناسایی ۳۹ هزار و ۷۹۱ مورد ابتلا به کرونا گزارش داده بود.

رکورد تازه کرونا در چین باعث شده است تا مقامات این کشور از طریق قرنطینه های شدید، آزمایش‌های گسترده و اعمال محدودیت‌های سفر مانع از شیوع بیشتری آن شوند.

در روزهای اخیر ده‌ها ساختمان مسکونی محدود شده‌اند و شرکت‌ها در حال گسترش دورکاری هستند. مدارس، رستوران‌ها و کسب‌وکارها در پکن دوباره تعطیل شدند و احتمال اعلام قرنطینه در بخش بزرگی از پایتخت ساکنان را نگران کرده است.

وضع این محدودیت‌ها به خشم عمومی دامن زده است و منجر به اعتراض‌های کم سابقه‌ای در منطقه سین کیانگ در غرب چین و پکن پایتخت این کشور شد.

تجمع تعدادی از شهرواندان چینی در شهرهای شانگهای و ارومچی با هدف اعلام خواسته خود مبنی بر انجام اصلاحاتی در سیاست های دولت درخصوص قرنطینه های کرونایی، باعث شده است تا رسانه های غربی در یکی دو روز اخیر ، این موضوع را در کانون توجه خود قرار داده و با ایجاد موج خبری گسترده خبری ، این اعتراضات را بزرگنمایی کنند.

با توجه به ازدحام جمعیت در چین و احتمال وقوع بحران های شدید درصورت کنترل نشدن بیماری های مسری، دولت این کشور به ناچار به سیاست کووید صفر برای مقابله با شیوع انفجاری این بیماری روی آورده و برای اجرای آن، تمهیداتی را حاکم کرده که طبیعتا شرایط زندگی را برای مردم سخت می‌کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جهانبخش: با روحیه و اتحاد بازی قبل به مصاف مصر می‌رویم
کرواسی با گل طلایی بودیمیر از سد پاناما گذشت/ پاناما حذف شد
ادعای سنتکام درباره تداوم حضور ۲ ناو هواپیمابر آمریکایی در منطقه
مسکو: آماده‌ایم در توافق با آمریکا به ایران کمک کنیم
پزشکیان: قدردان تلاش شبانه‌روزی دولت پاکستان هستیم
ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت!
قالیباف: تقویت سرمایه اجتماعی با اقدامات موثر دستگاه قضا
رونالدو تاریخ‌سازشد/ رکوردی که بازیکنی درجام جهانی به آن نرسیده بود
جزئیات اقتصادی تفاهم‌نامه ایران و آمریکا از زبان رئیس‌ بانک مرکزی
هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری بانکی در پی اختلالات اخیر
جشنواره گل پرتغال مقابل ازبکستان/ شب تلخ برای بازیکنان سرخابی
تیم ملی فوتبال ایران دو روز زودتر در سیاتل
پزشکیان: دست دوستی به سوی کشورهای اسلامی منطقه دراز می‌کنیم
پزشکیان، سخنران مراسم شب عاشورای حسینی در حرم امام خمینی(ره)
«گروسی» مدعی برنامه‌ریزی برای بازرسی از تأسیسات هسته‌ای ایران شد
رئیس جمهور به زیارت حرم مطهر امام رضا(ع) مشرف شد
سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد
یمن: پیروزی ایران معادله وحدت میدان‌ها را تثبیت کرد
کار صعود هندبالیست‌ها سخت شد
عارف: بعد از جنگ رمضان انسجام، وحدت و حضور مردم بسیار بیشتر شد
سی‌ان‌ان: سنای آمریکا ترامپ را توبیخ کرد
آمار پاسخگویی وزارت علوم و دانشگاه‌ها به شکایات
توافق جدید برای ورود دانش بنیان‌ها به نظام بیمه سلامت
مهلت ثبت درخواست میهمانی و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر تمدید شد
ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی از امروز آغاز شد
اعلام جزئیات برگزاری امتحانات دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد در شهر محل سکونت
مصاحبه مجازی داوطلبان دکتری تخصصی ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد از شنبه ۶ تیر آغاز می‌شود
تعریف ۲۰۰۰ پایان‌نامه با مشارکت پژوهشگران ایرانی و استادان خارجی
۵ راهکار برای نجات آموزش عالی؛ از اصلاح ذی‌نفع هراسی تا راه‌اندازی اتاق فکر مسائل بنیادین
مهلت پنج‌روزه برای رفع نقص مدارک فلوشیپ ۱۴۰۵
مدارک مورد پذیرش دکتری تخصصی پزشکی اعلام شد
تفاهم‌نامه ایرانداک و سازمان بازرسی برای ارتقای سلامت علمی کشور
دفترچه انتخاب رشته آزمون کاردانی به کارشناسی اصلاح شد
امتحانات حضوری ارشد و دکتری دانشگاه آزاد استان تهران به تعویق افتاد
زمان برگزاری برخی امتحانات دانشگاه علم و صنعت تغییر کرد
امکان برگزاری امتحانات در شهر محل سکونت دانشجویان فراهم شد
مهلت ثبت‌نام ترم تابستانی دانشجویان علوم پزشکی تمدید شد
اعزام ۷۱ پژوهشگر ایرانی به مراکز علمی برتر چین
امتحانات پایان‌ترم تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد حضوری شد
زمان مصاحبه‌های آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ تغییر کرد
مهلت ثبت‌نام پذیرش کاردانی به کارشناسی‌ سال ۱۴۰۵ تمدید شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top